Cow Cooling

De kracht van evaporatie door het nat maken van de koeien in combinatie met geforceerde ventilatie

Maximale warmte uitwisseling

Als de temperatuur omhoog gaat, gaat het comfort van uw koeien naar beneden. Dit laat zich zien in een teruglopende melkgift (tot wel 25% in sommige gevallen) en een verminderde vruchtbaarheid. Cow Cooling gebruikt de kracht van evaporatie door het nat maken van de koeien in combinatie met geforceerde ventilatie. Dit maximaliseert de warmte-uitwisseling en resulteert in koelere, comfortabelere en productievere koeien.

Intelligent besturingssysteem

Ons Cow Cooling systeem is geschikt voor zowel conventioneel als voor automatische melksystemen. Het is van het grootste belang om de bezoeken aan de VMS in de warme zomers op peil te houden en tegelijkertijd ook het moeilijkste met een automatisch melksysteem. De Cow Cooling voor voerhek en wachtruimte in stallen omvat sensoren en sproeiers en een intelligent besturingssysteem dat de koeien koelt en in beweging houdt, terwijl het energie en water bespaart.

  • Helpt hittestress voorkomen
  • Bespaart water en energie
  • Houdt VMS bezoek op peil
  • Automatische besturing