Feedtech Carbogel

Probeer eens Feedtech Carbogel voor een snel herstel bij kalverdiarree

In de eerste weken legt u de basis voor een goede ontwikkeling en levensproductie. Met de Feedtech voedingssupplementen ondersteunt u uw kalveren in het maken van een goede start en optimale groei. Mochten er spijsverteringsproblemen optreden dan zijn er diverse producten om de impact te minimaliseren.


Feedtech™ Carbogel

Als het kalf signalen heeft van diarree (sloom, lusteloos, diepliggende ogen), gebruik dan Feedtech™ Carbogel

Voordat het kalf fysiek ziek wordt verspreiden de gifstoffen van de ziekteverwekkers zich al door het kalf. De actieve kool in de Feedtech™ Carbogel vangt deze gifstoffen af en isoleert die, waarna ze door de ontlasting het lichaam verlaten. De voedingsstoffen blijven dus beschikbaar voor het kalf! Feedtech™ Carbogel is geschikt om door de melk te voeren.

Door snel te handelen met Feedtech™ Carbogel heeft het kalf geen last van de gevolgen van diarree. Het kalf heeft dus een voorsprong t.o.v. onbehandelde kalveren, wat zich in de toekomst als melkgevende koe laat uitbetalen.

  • Effectief bij meerdere ziekteverwekkers tegelijk
  • Bindt gifstoffen van ziekteverwekkers
  • Bindt geen mineralen of vitaminen
  • Gemakkelijk en snel toe te passen

Actie: 50% korting op applicator

Nu bij aanschaf van 3 tubes 50% korting op de applicator. Neem voor meer informatie over Feedtech Carbogel contact met ons op.