Nieuw: DeLaval Evanza™ melkstel

Revolutionair melkstel brengt nieuwe toekomst in het melken

DeLaval komt met een revolutionair nieuw melkstel op de markt, het DeLaval Evanza™ melkstel. Het DeLaval Evanza™ melkstel is het eerste melkstel ter wereld dat gebruikmaakt van een eenvoudig verwisselbare Clover Cartridge™ in plaats van een conventionele tepelvoering. Kenmerkend is het Turn&Milk™ principe, wat staat voor eenvoudig en minder tijdrovend vervangen van de cartridge en de korte melkslang. Samen met de al bekende TopFlow™ technologie brengt Evanza™ de nieuwe toekomst in melken.


DeLaval Evanza Clover Cartridge™ – meer melk, meer rust, meer plezier

De unieke Evanza Clover Cartridge™ met het speciale Clover design zorgt voor meer melk, meer rust in de melkstal en meer werkplezier. Het Clover design geeft een stevige maar tedere omhelzing van de speen, wat resulteert in snel en volledig uitmelken van de uier. De soepele lip zorgt voor een goede hechting aan de speen en voorkomt de kans op luchtzuigen. Dit alles zorgt voor een betere speengezondheid en meer rust bij de koe tijdens het melkproces.

DeLaval Turn&Milk™ – snel en eenvoudig wisselen biedt meer!

Op tijd tepelvoeringen vervangen resulteert in een hogere opbrengst door beter uitmelken van de koe en is de basis voor een goede uiergezondheid. Omdat het wisselen van tepelvoeringen een tijdrovende en vervelende klus is, wordt dit nog weleens te laat uitgevoerd. Met Turn&Milk™ biedt DeLaval de oplossing! De unieke Evanza Cartridge maakt het mogelijk om met een enkele handomdraai de Cartridge tepelvoering en korte melkslang te vervangen. Dit maakt onderhoud gemakkelijker, goedkoper en zorgt bovendien voor een beter melkresultaat. Bovendien gaat de Clover Cartridge 2x langer mee dan een conventionele tepelvoering.

DeLaval TopFlow™ – snelle melkafvoer

DeLaval Evanza is uitgerust met de bekende TopFlow technologie. Deze unieke technologie van DeLaval zorgt voor een snellere melkafvoer en voorkomt hiermee overmatige vacuümfluctuaties. Dit draagt bij aan een betere uiergezondheid en beter uitmelken van de uier.

DeLaval InService™ All-Inclusive Plus – complete ontzorging van de klant

Met DeLaval InService All-Inclusive Plus biedt DeLaval een servicepakket op het melkstel aan, zodat de gebruiker van tevoren precies zijn onderhoudskosten in kaart heeft. Bij een onderhoudscontract zijn, naast periodiek onderhoud en bijbehorende originele onderdelen, ook correctieve onderdelen inbegrepen.

DeLaval Evanza™ is winnaar van de Zilveren Hoef 2019. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens Agribex 2019. Evanza zal ook te zien zijn op de stand van DeLaval tijdens RMV Gorinchem en Agribex 2019.

Lees hier alles over het DeLaval Evanza™ melkstel.