DeLaval VMS V310 RePro Module

Rolfs melkrobot ontdekt tochtige en drachtige koeien

Robot die de markt verandert

Hoe maak je de beste melkrobot beter? Door het toevoegen van een automatische detectie van tochtige en drachtige koeien tijdens het melken. We noemen deze melkrobot VMS V310 – een robot die de markt verandert.

Een DeLaval VMS V310 melkrobot maakt deel uit van ons streven om u te helpen meer en betere kwaliteit melk te produceren, met gezondere koeien, zonder concessies aan een gezonde levensstijl. Daarom kiezen we voor een complete benadering van uw hele bedrijf. Wij hebben de ervaring, met een geschiedenis op het gebied van melkproductie die teruggaat tot 1883.

Duurzamere bedrijfsvoering

Zet de VMS-melkrobot aan het werk op uw bedrijf en u loopt niet alleen voorop op het gebied van dierenwelzijn en voedselveiligheid, maar u zult ook minder afhankelijk zijn van toekomstige (externe) arbeid, wat u zal helpen om van uw melkveebedrijf nu al een rendabele onderneming te maken, met een prettige levensstijl en carrièrekeuze voor de volgende generatie.

De VMS V310 helpt u om meer te doen met minder, zodat u een nog duurzamere bedrijfsvoering kunt ontwikkelen die aansluit bij de huidige eisen vanuit wet & regelgeving en de consument. Met zijn unieke kenmerken kan de VMS u helpen op het gebied van: