Recharge your Farm

Renoveer uw melkstal met een ReCharge: renoveren hoeft niet duur te zijn

Uw bedrijf staat niet stil

Welke melkstal u ook gebruikt, na verloop van jaren kan een update wenselijk zijn om de capaciteit, het werkcomfort en de kwaliteit van het melken te verbeteren. De veestapel evolueert naar grotere koeien, hogere producties en hogere melksnelheid. Misschien is de melktijd wel te lang geworden? Tijd voor een ReCharge?

Laten we uw melkstal een ReCharge geven!

Sinds uw melkstal is geïnstalleerd, zijn er een aantal producten en oplossingen ontwikkeld die kunnen bijdragen aan de prestaties van uw melkstal. Meer capaciteit, beter melken en meer werkcomfort. Zo kunnen wij ook uw melkstal (her)opladen en klaarmaken voor de toekomst!

“Ik melk de koeien nu in één uur en een kwartier, veel sneller dan voorheen! Door de vernieuwde melktechniek melk ik vlotter en meer ontspannen.” aldus Wilco van Beek, Diepenveen.

Wat is een ReCharge?

Met een Melkstal Prestatietest analyseren we niet alleen de melkstal zelf, maar ook de hele routine eromheen. Vaak zijn er verbeteringen mogelijk op het gebied van de melktechniek, het comfort voor de koe of voor de melker. Daarnaast zijn er besparingen mogelijk op het gebied van energieverbruik. Wij hebben oplossingen die uw productiviteit, uw diergezondheid en -welzijn en uw bedrijfsresultaat zeker kunnen verbeteren.
Soms kunnen er in de bestaande ruimte meer koeien gemolken worden en dat zonder verbouwing. Dit doen we met het Flex40 concept.

Neem contact op en vraag gratis een Melkstal prestatietest aan. Dit is ook mogelijk als u vandaag de dag niet met een DeLaval melkinstallatie melkt!

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!